Het leven is aan de ondernemer

Het leven is aan de ondernemers. Het is een oneliner die ik gebruik sinds mijn studententijd. Ik ben geen jurist, fiscalist, belastingadviseur of loper. Ik ben een ondernemer. Ik doe graag dingen. We zijn hier maar één keer dus we moeten vol gaan voor wat we echt willen. Geen half werk of een plan B.
Via deze pagina wil ik met jullie delen waar ik mee bezig ben. Ik doe het allemaal even graag. Het volledige plaatje houdt me in evenwicht. Het is wie ik ben: Olivier.

Na het afronden van mijn studies Rechten en een bijkomende master fiscaliteit ben ik in 2005 gestart met mijn professionele carrière bij Ernst&Young te Brussel als Tax Consultant. Na een periode van 6 jaar bij de big 4 heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik gestart als afdelingsmanager van de loop- en wandelafdeling bij Decathlon Kortrijk. Na ongeveer 6 maanden heb ik de kans gekregen om sportief directeur te worden van alle Decathlon winkels in België en Nederland voor de afdelingen lopen en wandelen. Een kans die ik met beide handen heb gegrepen en bijzonder graag heb gedaan.

Maar het bloed kruipt waar het niet stromen kan. In 2014 ben ik gestart als zelfstandig fiscalist. Jawel, terug naar de fiscaliteit. En op zelfstandige basis. Ik zou het me niet meer anders kunnen voorstellen. Ik kom elke dag in contact met zelfstandigen en tracht hen bij te staan bij alle boekhoudkundige en fiscale verplichtingen om hen te laten groeien.

CV
Licentiaat in de Rechten – UGent
Master in de Fiscaliteit – UGent
Gecertificeerd belastingadviseur IBA

Lorem ipsum amet dolor, consectuer elit dapidus