Deel je passie

In september 2011 kwam ik op het idee om mijn passie te delen met mensen van mijn dorp. Na een klein artikel in de regionale pers werd een bus gevuld met enthousiaste lopers uit Zomergem die zouden deelnemen aan de marathon van Rotterdam. De trein was vertrokken.

Een jaar later werd met enkele vrienden een clubje opgericht: WE.ALL.LOVE.RUNNING. Tot op vandaag lopen we elk jaar een marathon. Na Rotterdam kwamen Barcelona, Parijs, Bonn, Wenen, Luxemburg, Valencia en Amsterdam. Voor 2020 staat de marathon van Düsseldorf op de kalender.
Iedere zondagochtend afspraak (vrijblijvend) in het Drongengoedbos.

Daarnaast organiseren we ieder jaar op 15/08 onze eigen jogging: Lievegem Loopt! Je kan er kiezen tussen de afstanden 5-10-20-30km. Telkens mogen we rekenen op een 300-tal lopers. Voor meer info www.weallloverunning.be

In de lente van 2018 kwam ik nog op een idee, een nieuwe start-to-run. Het doel is om tijdens de maand april 100km te lopen of wandelen, alleen of met het gezin. Het is geen competitie, maar wel een manier om mensen aan te zetten om te bewegen en op die manier bewuster en gezonder te leven.